Seminar de fotografie aeriana, cu Liviu Dnistran
Inca de la primul zbor al fratilor Wright in decembrie 1903, au existat fotografi care sa imortalizeze evenimentele aviatice. Daca vreodata v-ati intrebat cum se fac fotografii avioanelor, veti putea afla in data de 20 Mai de la Liviu Dnistran. De la aparatul de fotografiat, subiecte, locatiiii, editare, pana la cum se planifica o sedinta foto aer-aer, toate va vor fi prezentate pentru a putea face mai usor primii pasi in aceast domeniu de nisa a fotografiei.
Veti afla de asemenea si despre proiectul de fotografiere aer-aer a aeronavelor Fortelor Aeriene Romane in cadrul caruia s-au acumulat peste 20 de ore de zbor si in care s-au fotografiat sase tipuri de aeronave aflate in serviciul armatei romane.
Seminarul se va desfasura duminica, 20 mai 2018, orele 14.00 - 17.00 la Centrul de Training Nikon, Blvd Splaiul Unirii nr 74, et.3.
Ca repere de orientare va recomandam ca din Piata Unirii, de exemplu, sa veniti pe malul drept al raului Dambovita, iar apoi sa continuati pana treceti de Biblioteca Nationala a Romaniei. Continuati sa mergeti inainte si traversati podul Marasesti, avand in partea dvs. stanga Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Dupa aproximativ 3-4 minute de mers pe jos inainte, pe partea dreapta veti gasi cladirea in care se afla Centrul de Training Nikon, pe care o puteti vedea in galeria foto de la final. Sediul nostru este la fel de usor de gasit si daca veniti dinspre statia de metrou Timpuri Noi, aceasta fiind chiar mai aproape decat cea de la Piata Unirii.
Liviu Dnistran este fotograf de aviatie din 2011 cand s-a alaturat comunitatii Romanian Spotters (primul forum al pasionatilor de fotografie de aviatie din România). De-a lungul timpului, a colaborat cu Aeroportul International Cluj Napoca, Tarom, Carpatair, Aeroclubul Romaniei si cu Fortele Aeriene Romane (Baza 71 Aeriana Campia Turzii, Baza 86 Aeriana Fetesti, Baza 90 Transport Aerian Otopeni, Baza 95 Aeriana Bacau si Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene Bobocu) pentru promovarea imaginii aviatiei romanesti prin fotografii.
Impreuna cu membrii Romanian Spotters a contribuit la crearea unei platforme de specialitate pentru fotografia de aviatie (photoavia.net) unde a avut rol de programator si screener foto. Este vice-presedinte al asociatiei non-profit Transilvania Spotters din Cluj Napoca, prima asociatie din tara care are ca obiectiv principal promovarea aviatiei din Romania prin fotografii si promovarea acestui tip de fotografie, in tara si strainatate.
In urma cu trei ani a demarat cu alti doi fotografi de aviatie romani, Bogdan Pop si Adrian Dulau un proiect de fotografiere aer-aer a aeronavelor Fortelor Aeriene Romane pentru promovarea imaginii aviatiei militare, in urma caruia a zburat mai mult de 20 de ore la bordul aeronavelor de transport si a elicopterelor Fortelor Aeriene si a fotografiat 6 tipuri de aeronave.
Persoanele interesate sunt rugate sa lase un mesaj la acest anunt prin care sa confirme participarea la seminar!
fotografie, nikon, aviatie
citeste tot
citeste tot
citeste tot
citeste tot
citeste tot
citeste tot
citeste tot
citeste tot
citeste tot
citeste tot